Rainbow Edition

Rainbow Edition: Fantastival vol kleur, liefde en diversiteit!

WIJ ZOEKEN VRIJWILLIGERS! WORD JIJ ARTIESTENBEGELEIDER EN HELP JIJ FANTASTIVAL 2017 MOGELIJK TE MAKEN? KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE.

Fantastival Bermbord website.jpgOp zondag 17 september 2017 is het weer Fantastival! Oss is vanaf januari 2017 een Regenboogstad en daar sluit Fantastival graag bij aan.

Zoals de naam RAINBOW Edition doet vermoeden staat het centrum bol van kleur, liefde en diversiteit. De (inter)nationale straattheateracts zorgen voor een golf aan kleurrijke personages die het centrum overnemen. Een liefdesbrigade, bruidjes in de lucht, een sprankelende explosie van kleuren, duik in de zee en onder een jurk, een praatje onder een parasol, groene vingers, een clown zonder werk, een vervreemdend diner, wat vuile was en kleurrijke circusacts met veel interactie met het publiek.

Zoals u gewend bent, laten ook de culturele instellingen, muziekverenigingen, koren, toneelverenigingen, dans- en balletscholen en beeldend kunstenaars zien en horen wat zij in huis hebben. Fantastival staat garant voor sfeer en bijzondere verrassingen.

Zonder de liefdevolle en kleurrijke inbreng van de amateurgezelschappen, de hulp van vele vrijwilligers en de prettige samenwerking met de gemeente Oss, politie, brandweer, Weekblad Regio Oss, centrummanagement Oss en Rode Kruis afdeling Oss is het onmogelijk om Fantastival te realiseren. Bedankt alvast! Oss is weer een podium voor (inter)nationaal straattheater.

Kom 17 september naar Fantastival RAINBOW Edition en het kleurt je dag!

Tot dan!
Muzelinck, Centrum voor de Kunsten & Cultuurpodium Groene Engel